diumenge, 7 de maig del 2023

5 de maig, dia Dia de record i memoria dels deportats i deportades de l'Estat espanyol i de totes les víctimes del nazisme d'Espanya

 l'Amical de Buchenwald Projecte Buchenwald i l'Associació Veïnal de Baix a Mar hem recordat als deportats de Baix a Mar, en un emotiu acte en commemoració del 5 de maig, Dia de record i memoria dels deportats i deportades de l'Estat espanyol i de totes les víctimes del nazisme d'Espanya. Ens han participat a més de representants de l'Associació veinal i de l'Amical de Buchenwald, alumnat del Institut FX LLuch i Rafecas,de Escola de Música Freqüències , familiars , representans de Som VNG i veïns i veines del barri.



Hem recordat als lluitadors i resistents antifeixistes del barri, hem recordat les seves biografies, hem netejat les stolperteine i hem posat banda sonora amb el saxo del Pau Gumà.
Des de l'Amical de Buchenwald recordem que el millor homenatge i continuar la seva lluita , contra el feixisme i per construir un mòn millor en la pau, la llibertat, la justícia i la democràcia.
#antifeixistessempre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada