dimarts, 18 de juliol del 2023

L’INSTITUT ALT PENEDÉS DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS , S’INCORPORA AL PROJECTE BUCHENWALD

 L’Institut Alt Penedès de Vilafranca del Penedès  ha estat el darrer centre educatiu en adherir-se per ara al Projecte Buchenwald. Al darrer claustre d’aquest curs el centre va acordar adherir-se al Projecte que impulsa l’Amical de Buchenwald, i començar a treballar el curs 23-24 amb un servei comunitari.

 Al curs proper doncs el centre vilafranquí s’incorporarà a aquest projecte, que entrarà ja en el seu 12é any de funcionament, i que recentment ha entrat a formar part de la Xarxa de Grups DEMD, del Departament d’Educació i el Memorial Democràtic.

 El projecte Buchenwald, del que ja formen part nombrosos centres educatius de la comarca del Garraf , Alt Penedès i Baix Llobregat, a més d’ajuntaments i entitats diverses, és un projecte de memòria de la deportació als camps nazis, de difusió dels Drets Humans i de prevenció del Feixisme, que a partir de les històries personals dels deportats i deportades vol ajudar a impulsar els valors democràtics i a lluitar contra el racisme, la intolerància i la discriminació.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada