dimecres, 2 de febrer del 2022

VILANOVA I EL GARRAF RECORDEN LES VÍCTIMES DE L'HOLOCAUST

 En nom de l'Associació Buchenwald i del CIBD volem agrair a totes les persones i entitats que ahir van participar a l'emotiu acte de commemoració en record de les víctimes de l'Holocaust a Vilanova, i al Garraf. Moltes gracies al sr. Jaime Huberman de la Comunidad Israelita de Barcelona ; la Sra. Maria Plantón d'Alma Calí ; la sra Judith Burull, familiar del deportat Gerard Ill, el sr. Pere Avilés del col.lectiu ElPunt R , el sr, Xavier Pan , gran mestre de la Gran Lògia se Catalunya , la sra Roser Jané de l'Associació Junts en Acció ; als i les alumnes dels centres Escola Santa Teresa, INS M.de Cabanyes, El CIM i l'INS Dolors Mallafré que ens van oferir les lectures. Agraim la implicació de totes els centres educatius de la comarca, i dels responsables polítics dels municipis , a les alcaldesses i a les regidores i regidors; als consellers comarcals del CCG als representants dels partits polítics; i a totes les entitats que van participar en les ofrenes florals a les víctimes , Garraf per la República, La Frontissa, Bordegassos de Vilanova, ANC, Alma Calí, Ecol3VNG, UCFR Garraf.

Als historiadors i historiadora de la comarca, Jordi MIlà, Joan Vidal, Muç Vall i Angels Parès, per recordarnos els noms dels 35 deportats de la comarca.


Ajuntaments de Vilanova, Cubelles, Sitges, Sant Pere de Ribes , OLivella i Consell Comarcal del Garraf

Gracies Adriana Segurado per la presentació, i gracies a totes les persones que van voler compartir aquest moment.
Feia goig veure la plaça de la Peixateria, amb tot el Garraf junt , per a recordar les víctimes de l'Holocaust, i manifestar el seu compromís de lluita contra el feixisme i de defensa dels Drets Humans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada