dissabte, 12 de juny del 2021

REBECA LING MILIÀN I LUCÍA MERCADER ORTUÑO GUANYEN ELS PREMIS MARCEL.LI GARRIGA I MONTSERRAT ROIG DE L’AMICAL DE MAUTHAUSEN

 L’alumna del INS F.X.Lluch i Rafecas de Vilanova i la Geltrú, Rebeca Ling Milián, i l’alumna  Lucía Mercader Ortuño del CCE Virgen del Pasico, de Torre Pacheco (Murcia) han estat les guanyadores dels premis que cada any convoca i atorga  l’Amical de Mauthausen i altres camps .


Amical de Mauthausen ha atorgat aquest mes de maig , els seus dos premis que anyalment convoca entre els i les joves del país, per a contribuir a la defensa de la memòria de la deportació republicana, i al que concorren cada any nombrosos joves d’arreu de l’Estat i també de fora.

Enguany, el premi Marcel.li Garriga “els camps de concentració, la mirada del jovent” que ha arribat a la VII edició, i que premia la millor fotografia, la mirada i les reflexions sobre els camps i els espais de memòria se l’ha endut l’alumna del INS  F.X.Lluch i Rafecas de Vilanova i al Geltrú Rebeca Ling, amb un treball titulat “Horror”.

Per la seva banda el VI Premi Montserrat Roig, que premia la creació històrica literària, i que enguany ha tingut una destaca i nombrosa participació, ha estat per la jove murciana del CCE Virgen del Pasico de Torre Pacheco, Lucía Mercader Ortuño, amb el treball “El ruido de lo eterno”.

Els premis s’havien de lliurar a la VIII Trobada de joves de la Xarxa Mai Més, que enguany s’ha hagut d’ajornar pels motius de la pandèmia.

Ambdues guanyadores s’emportaran el premi d’una màquina fotogràfica valorada en 400 € i un diploma de reconeixement, i els seus treballs formaran part del web de la Xarxa Mai Més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada