VIII PREMI MARCEL.LÍ GARRIGA- BASES 2022

 

PROJECTE BUCHENWALD

 

VIII PREMI “MARCEL·LÍ GARRIGA” DE FOTOGRAFIA

“Els Camps de concentració: la mirada del jovent”

L’Associació Buchenwald convoca el VIII Premi Marcel·lí Garriga de fotografia 2022, en el marc del Projecte Buchenwald, amb l’objectiu de recollir la visió que els joves aporten dels camps de concentració  i de les seves experiències en la visita a un camp nazi.

 Aquest curs 2021-2022, la temàtica de les fotos, s’amplia a més dels camps de concentració, a altres espais o elements arquitectònics o de l’espai públic, personatges, esdeveniments de memòria, relacionats amb la memòria democràtica o la memòria de la deportació.

 BASES

 I-CATEGORIES

 El Premi comptarà amb una única categoria, fotografia dels camps de concentració.

 II-PREMI

 Entre les fotos presentades, la millor foto, d’acord amb l’esperit del projecte, serà guardonada amb el premi “Marcel·lí Garriga” dotat amb un aparell electrònic (càmera fotogràfica, tablet, etc.) valorat en 400 €. I un diploma acreditatiu.

 III- PARTICIPANTS

 El Premi està dirigit  a alumnes de 4art. d’ESO i Batxillerat, i exalumnes participants en el projecte.

 Podran participar-hi alumnes  dels Instituts de secundària de l’Estat Espanyol, o d’altres països que participen i col·laboren amb els projectes de memòria de les diferents Amicals i entitats memorialistes.

 IV-TREBALLS

 Els treballs s’hauran de presentar en una butlleta (cartolina format Din A4) amb la foto impresa en paper digital i enganxada en la part superior. La imatge ha d’estar prioritàriament relacionada amb la visita a un camp de concentració.

 La part inferior es dedicarà a escriure un petit text de màxim 50 paraules, indicant l’emoció i/o sentiment que li va provocar aquesta imatge.

També s’haurà de presentar una versió digital en bona resolució (300bpi) al correu electrònic  de l’Associació  (asbuchenwald@gmail.com) o amb un llapis de memòria dins del sobre anterior, amb el mateix pseudònim que la presentació en format paper.   

 V- PRESENTACIÓ DELS TREBALLS

 Els treballs  s’hauran de fer arribar a la seu de l’Associació Buchenwald ( Rambla Samà 83 1er 5ª de Vilanova i la Geltrú  o al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (Plaça de la Vila 12 -Casa Olivella- 2on pis) fins al 20 d’abril de 2022.

 Hauran de presentar-se en sobre tancat i signats amb un pseudònim. Dins del sobre que contingui

el treball, s'inclourà un altre sobre tancat, dins del qual es consignarà el nom, edat, correu electrònic i telèfon de l’autor/a, i que s’obrirà només en el cas del guanyador/a.

 Els treballs presentats fins al moment, s’exposaran paral·lelament a la Exposició  que el projecte programi per aquest curs en l’espai triat i també en el marc de la IX Trobada de Joves de la Xarxa Mai Més.

 VI-JURAT

 El jurat del premi “Marcel·lí Garriga” estarà format per un representant de l’Associació Buchenwald, un/una representant de l’ajuntament de Vilanova , dos/dues representants de dos centres dels adherits al projecte, i  d’un/a expert/a en fotografia.

 VII-RESOLUCIÓ

 La resolució i el lliurament del Premi es donarà a conèixer i es farà en el transcurs de la IX Trobada de joves  a l’abril del 2022 .

El Premi podrà declarar-se desert.

                           Esquema de la butlleta de participació en el guardó:

 

 

Espai per a

L’IMATGE

 

 

 

 

Espai per al

text, pseudònim de l’autor i dates del Viatge al Camp

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada