divendres, 6 de maig del 2022

CAMINS DE PAU

 Us convidem a visitar la exposició “CAMINS DE PAU”  que s’exposa al Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova, del 5 de maig al 15 de juliol.

Aquesta exposició forma part del PROJECTE BUCHENWALD 2021-2022 i és una proposta del Projecte Manresa-Mauthausen-Catalunya Central, amb la participació i suport de diferents centres educatius, l’ajuntament de Manresa, Museu d’història de Manresa, entitats, Diputació de Barcelona, i un llarg etc.


“Camins de pau”
és el resultat d’un treball multidisciplinari sobre l’experiència dels camps de concentració, cercant paral·lelismes entre la memòria històrica i el moment actual, mitjançant la mirada artística que s’expressa en llenguatges fotogràfics, el gravat, el dibuix i el collage.

L’exposició, aporta elements de reflexió sobre la memòria de la deportació als camps nazis, i sobre l’actualitat del missatge dels deportats i deportades davant la situació actual i la necessitat de lluitar contra el feixisme avui.

L’exposició es podrà visitar, a la nau panoràmica, durant els horaris de visita del Museu:

De dimarts a diumenges de 10 a 14.30 h

I dissabte també tarda, de 16 a 19.30 h.

Per visites altres tardes, concertar dia i hora al correu educacio@museudelferrocarril.org o al tel 938158491.

L’entrada a l’exposició Camins de Pau, està inclosa en el preu de l’entrada general al Museu del Ferrocarril de Catalunya.

En el cas de la visita únicament a aquesta exposició, el preu de l’entrada serà d’2 € per persona, i de 20€ en el cas de grups organitzats.

Els grups escolars i els grups organitzats per entitats estaran subvencionats per l’Associació Buchenwald.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada