diumenge, 21 de maig del 2017

EL DIVENDRES 26 DE MAIG ES LLIURARÀ EL III PREMI MARCEL.LÍ GARRIGA DE FOTOGRAFIA “ELS CAMPS DE CONCENTRACIÓ, LA MIRADA DEL JOVENT” A LES 7 DE LA TARDA A LA SALA D’ACTES DE L’ESCOLA PIA DE VILANOVA I LA GELTRÚ.

L’acte  servira també per posar la cloenda a la exposició sobre la “Shoah, el genocidi nazi del poble jueu”  que encara es podrà veure fins al 31 de maig .

A l’acte intervindran  la regidora de cultura de l’Ajuntament de Vilanova Teresa Llorens, el regidor d’Educació Joan Martorell,  els alumnes del INS Dolors Mallafrè Jordi Font i Christian Escobosa, amb les seves interpretacions musicals, la pintora i poetessa Cesca Calaf, amb els seus poemes, i el president de l’Amical Enric Garriga, amb presencia de membres dels centres educatius i de les entitats del Projecte Buchenwald.

El premi de fotografia del projecte Buchenwald, busca incidir sobre la mirada i el pensament de tots i totes els joves que en el marc del projecte, o dels altres projectes que l’Amical desenvolupa en altres municipis, per potenciar la sensibilització i el coneixement entre els joves del que fa ser el nazisme i del que es el feixisme i els seus perill en l’actualitat.






El premi Marcel·lí Garriga i la exposició, formen part de les activitats del PROJECTE BUCHENWALD, que impulsa l’Amical de Mauthausen, dins de la Xarxa de Memòria i Prevenció del Feixisme Mai Més, que al Garraf aplega a gran nombre de centres docents, municipis i entitats, amb la finalitat de recuperar la memora la deportació als 
camps de concentració i sensibilitzar sobre  el feixisme.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada