dimarts, 7 de maig del 2013

ALUMNES DEL INSTITUT F.X.LLUCH I RAFECAS EXPLIQUEN EL VIATGE A BUCHENWALD A LA TALAIA


Les alumnes del Lluch i Rafecas fan aquest divendres una xerrada col·loqui sobre la seva participació en el projecte Buchenwald, i l’experiència del recent viatge a Weimar i al camp de concentració de Buchenwald.  

 Aquest divendres 11 de maig a partir de les 20.30 h. les alumnes del INS Lluch i Rafecas faran una xerrada col·loqui a la AE Talaia, per explicar la seva experiència dins del projecte Buchenwald, i les seves impressions desprès de la recent visita a Alemanya, a la ciutat de Weimar i al camp nazi de Buchenwald.


El INS Lluch i Rafecas, un dels centres de referència del projecte Buchenwald, ha estat treballant durant tot el curs els diferents aspectes del projecte i ha participat en actes tant significatius com la commemoració del Dia de l’Holocaust al Parlament de Catalunya o la commemoració que es va fer a Vilanova.

Aquest any, dins del marc del projecte, una nombrosa representació del centre va visitar la ciutat de Weimar on van ser rebuts pel seu alcalde i van  trepitjar el camp de Buchenwald, on van poder conèixer de primera ma la realitat de la deportació i els camps nazis.

Amb exposicions com aquesta , els i les alumnes del Lluch i Rafecas, compleixen també amb un dels objectius fonamental del projecte que es trametre la seva visió i la seva experiència del nazisme, i contribuir amb les seves impressions a recordar el paper dels republicans espanyols en els camps nazis i a prevenir el feixisme a casa nostra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada