divendres, 7 d’abril del 2023

NOVA JORNADA DE MANTENIMENT DEL BOSC DE LA MEMORIA DISSABTE 22 D’ABRIL “DIA MUNDIAL DE LA TERRA”

 El proper dissabte 22 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial de la Terra, l’Associació Buchenwald, Arba Litoral, Garraf Coopera i l’AAVV del barri del Tacó, amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Consell Comarcal del Garraf i la ADF Garraf, convoquen una nova jornada de manteniment del Bosc de la Memòria de la Deportació, a partir de les 10 del matí a l’espai de la Rambla dels Països Catalans.

 


En aquesta ocasió, les tasques principals a desenvolupar seran la incorporació de matèria orgànica a base de triturat forestal per millorar l'estructura i fertilitat del sòl del futur bosc; Tasques de control manual de plantes exòtiques; Revisió de tubs protectors; neteja general; i un nou reg.

 L’activitat coincideix amb el Dia de la Terra i servirà també per posar èmfasi en els aspectes ambientals del projecte, amb l’impuls a aquesta nova zona verda de la ciutat.

 El Bosc de la Memòria vol ser un monument viu en record i homenatge de les 35 persones del Garraf que van ser deportades als camps nazis, per defensar els valors republicans, les llibertats i els Drets Humans.

 A aquesta nova jornada de construcció i manteniment del Bosc de la Memòria, estan cridades totes les persones voluntàries que hi vulguin participar, de les entitats veïnals, familiars, centres educatius, associacions, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada