divendres, 20 de novembre del 2020

L’AMICAL DE MAUTHAUSEN I ALTRES CAMPS CONVOCA ELS PREMIS MARCEL·LÍ GARRIGA I MONTSERRAT ROIG 2021

 L’Amical de Mauthausen i altres camps ha convocat, un cop més, els premis de fotografia “Els camps de concentració, la mirada del jovent” Marcel·lí Garriga, i el premi de creació històrico-literària Montserrat Roig, que enguany arriben a la VII i VI edició, respectivament.

 Els premis estan destinats als joves estudiants d’ESO i Batxillerat, tant de Catalunya i l’Estat Espanyol com de la resta de nois i nois dels centres educatius d’arreu que participen en projectes de memòria amb l’Amical o amb les associacions dels seus països.

           


 Les bases es poden consultar al web de l’Amical https://amical-mauthausen.org/ca/premis/; el termini de presentació és el 31 de març de 2021. L’acte de lliurament dels premis es farà en el transcurs de la VIII Trobada de joves de la Xarxa Mai Més que tindrà lloc a la vila deTona l’abril de l’any que ve.

 Aquests premis, d’un ja notable recorregut, esdevenen una excel·lent eina de sensibilització i coneixement, i també de mesura de la implicació dels joves en la causa de la memòria democràtica i la prevenció del feixisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada