dijous, 25 d’abril del 2019

LUCIA MORA VERA DE L’INSTITUT DOLORS MALLAFRÉ DE VILANOVA I LA GELTRÚ , GUANYA LA 5ª EDICIÓ DEL PREMI MARCEL.LÍ GARRIGA DE FOTOGRAFIA “ELS CAMPS DE CONCENTRACIÓ, LA MIRADA DEL JOVENT” AMB LA OBRA “LATRINES”


El lliurament d’aquest premi tindrà lloc en el transcurs de la VII Trobada de joves de la Xarxa Mai Més, aquest divendres 26 d’abril a Sant Boi de LLobregat .
  
La alumna del Institut Dolors Mallafré de Vilanova i la Geltrú, Lucía Mora, ha estat la guanyadora aquest any del Vé Premi Marcel.li Garriga de fotografia “Els camps de Concentració, la mirada del jovent”; un premi que intenta visualitzar i posar en valor els viatges pedagògics als camps de concentració, dels joves estudiants dels centres educatius del país, i copsar la seva mirada sobre els escenaris de la barbàrie nazi a l’hora que l’experiència dels deportats i deportades i la seva lluita contra el feixisme.

Aquest premi  forma part del projecte de la Xarxa de Memòria i Prevenció del Feixisme, Mai Més, i del Projecte Buchenwald , al Garraf i Penedès.

Enguany s’han presentat 9 treballs, varis de la mateixa guanyadora,  i entre ells la fotografia “latrines” que el jurat ha considerat mereixedora del premi 2019.

Les fotografies presentades al igual que les guanyadores i les presentades en anteriors edicions, estan actualment exposades als INS Ramon de la Torre i Torredembarra, de Torredembarra, i també s’exposaran a Sant Boi a l’auditori de Can Massallera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada