divendres, 2 de desembre del 2016

MAUS: RELAT D’UN SUPERVIVENT


EXPOSICIÓ ITINERANT entorn la novel·la gràfica sobre l’Holocaust:
“ MAUS: RELAT D’UN SUPERVIVENT”.
Institut DOLORS MALLAFRÉ. Fins el 16 de gener.

16 Plafons Roll-Up’ explicatius, amb materials complementari de suport a la Biblioteca escolar “M. José RUIZ” de l’Institut Mallafré: Llibres, novel·les  i còmics tractant conflictes de guerra, exilis i supervivència diversos arreu del món, per poder tractar amb els diferents nivells vessants d’Història, Literatura, Arts i Historieta de novel·la gràfica i dibuix, psicologia i relacions intergeneracionals familiars, aspectes ètics, seqüeles i derivades, etc.
L’exposició és una producció conjunta d’Inrevés Edicions i la Subdirecció General de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Aquesta és una iniciativa emmarcada en el Pla de Foment de la Lectura que impulsa el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.



Ha estat en itinerància per diversos llocs de Catalunya, i arriba ara al Garraf, on a través del SE- CRP del Garraf es canalitza a diferents centres de la comarca, quedant ara en dipòsit al nostre Institut Dolors Mallafré fins el proper 16 de gener de 2017. Amb ella es vol iniciar algunes de les activitats del Projecte Buchenwald a diversos centres educatius del Garraf, i que culminaran amb un viatge i visita a Weimar per part de l'alumnat i al mateix Camp, on aspirem i esperem a fer oferiment de les feines  i treballs fets per ells.

Una ocasió a aprofitar i apropar des de molts enfocs el tema amb tots els nivells, ara que vivim la necessitat d'acollida als refugiats d'ara, d'abans i d'arreu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada